*~*FREDAG*~*

HEJ!
Idag så åkte vi till stan!. jag köpte ett par korta jeansshorts och en klänning. jag skulle ha köpt en vår jacka men det fanns ingen som va bra =(. igår va det fotbollsträning. jag va inte med för att jag ville bli frisk tills på söndag för att då är det alianstränin. men när jag kollade på träningen så tricksade jag med bolen i typ 15 min. sen när jag började gå så kändes det i foten och frempå vaden. så att nu kanske jag inte kan vara med ändå =(. jag skulle ändå bara ha tränat första träningen men nu blir det inte ens det =(. hoppas att jag kan börja spela snart för att jag orkar inte kolla på mer jag vill vara med. aja sånt är livet och jag har ju allt annat som jag vill ha t.ex mina kompisar och min släkt och familj och dom älskar jag mer än allt annat så att mina knän ska inte förstöra nåt.
ha det bra allihop!
kram julia

äntligen vår!

hej!
igår va jag med feli och julia.h och vi hade skitkul. vi skulle skriva en låt från början men det blev en massa andra roliga saker emellen haha. sen när vi var nere på korvan så dansade hellmen på borden det va asa kul hahaha (tack för uppvisningen hellmen =P). sen kom fyllot HJÄÄÄLP! vi sparang som idioter in på korvan och då hörde han oss så att han gick också in på korvan och då lossades vi att vi skulle destelle så att hon som jobbar där snackade med oss. sen gick han tillslut och då kutade vi upp bakom bilisten och så smög vi förbi han och stack in till hellman. det va lite läbbigt men jag skrattade så mycket så att jag vet inte riktigt vad jag höll på med haha. sen tappade jag en 1 krona när vi sprang haha.
idag kom hellman och feli fördi när jag och alicia spelade bedminton i värmen. sen började vi leka vi hade asa sköjj. dom va här från 16.30 till 18.10. tack för att ni kom. älskar er!!!
ha det gött allihop och njut av värmen!!!
glada vår kramar julia

*~*söndag*~*

image35våren är här!!!
Hej!
igår hade jag och feli 80-tals party! det va jättekul. jag gick till feli kl 16.00. sen när jag kom dit så bytte vi om och sen tog vi av oss det vi skulle ha igen och gick ner för att fixa maten. ett tag va det väldigt stressigt men sen blev det lugnare som tur var. idag har jag kollat på mitt lag när dom tränade jag ville vara med men jag har ju problem med knäna igen =(. sen när jag kom hem städade jag mitt rum och sen åt vi. sen hjälpte jag pappa med att klippa ner äppel och päron trädet. och det är 20 grader ute det är helt underbart. nu sitter jag här och kl 18.00 ska jag gå på dans. jag vet inte om jag ska vara med. det beror på om vi kommer springa mycket eller inte.
ha det gött allihop.
kram julia

*~*onsdag*~*

image34 
Hej!
idag blev vi vänner. jag älskar mina vänner mer än allt annat på denna jord. utan dom är jag ingenting.
ja men idag va det en vanlig tråkig onsdag. men ikväll är det lost! jag och feli hade följe hem.
ne jag har inte så mycket att skriva om. jag har räknat matte så nu är jag klar med den för veckan men annars har jag inte gjort nåt.
ha det bra allihop
puss julia            

*~*söndag*~*

Hej!
I fredas fick jag min mobil =). det var en uppfällbar svart/blå samsung. jag fick den på det klassiska sättet. vi satt nere och kollade på så ska det låta och då va det nåt som lät. och då kollade jag breve soffan och där va den. haha det va kul!!
Igår va vi hos Marie och Kent. det va jättekul.  Jag fick 2 Kittyböcker och Linnea fick en skiva med gwen stefanni el hur det nu stavas haha. sen åt vi tårta och dom sjöng för oss. det va lite kul. sen gick pappa och kent upp för att instalera ett hemmabiopaket. sen satt dom som två stenar i soffan och glodde på teven och hade inte koll på nåt annat än tv och ljudet. dom kollade på död mans kista och sen splade dom fram till den delen när kraken kommer upp ur vattnet, det ljudet lyssnade dom på minst 10 gånger och va lika imponerade varge gång haha.
Idag så gick jag upp kl 8.00 för att jag skulle gå på träning. men jag vaknade med ont i knäna =(. men jag gick och kollade. nu skulle igentligen jag ha varit på dans men jag är så trött och jag skulle ju ändåså inte ha varit med så jag skipade det. och feli om du läser dethär så tycker jag inte att du är fet. du är helt normal och du är snygg och alldeles underbar. älskar dig!!!
ha det bra allihop!
kram julia

*~*FREDAG*~*

jonnahär är jonna som min faster äger.
Hej!
idag va jag med feli och vi gick ut och spelade fotboll och då kom min lillebror ut och frågade om han fick va med men då sa vi att vi skulle till erik men vi skemtade och sen kom erik och började spela fotboll med oss haah det va lite kul. sen åt jag tacos med familjen och nu sitter jag här.
jag fick ju en mobil som jag har skrivit om innan och den skulle ha kommit igår men den har inte kommit =(. jag gillar inte elgiganten. sen kl 20.00 ska jag kolla på så ska det låte.
ha det bra
kram julia

*SUNNE*

jag p? skidor
HEJ!
I Sunne var det jätt jättekul. vi åkte kl 06.30 och kom framm ca 10.30. När vi var framme så gick vi och hämtade skidutrustningen och sen stack vi till bakarna. Jag åkte först bara i barnbacken men sen åkte jag bara en röd backe och den var väldigt rolig. men i liften upp till den röda backen så fick jag jämt ont i benen, inte bra.
sen när jag och feli skulle åkaner för backen så trillade vi och jag fick ena staven upp i käken =(. så att nu har jag en strekning i nacken så att jag kan bara kolla rakt fram. sen när kl va ca 14.00 så gick jag,erik och jennie in i värmestugan och satt där i typ 1 timma och sen stack vi ut en sista gång och åkte skidor. men då hade dom glömt liftkorten så att alla 3 åkte på mitt. så när vi gick igenom liftsaken så stod det debbel el nåt sånt så att då fick vi vänta och sen testa igen och det va lite kul. det roligaste va att kolla på erik och jennie när dom ramlade (ta inte illa upp erik och jennie) för att dom är så roliga när dom ramlr haha.
 på måndag fyller jag 14 år haha. det ska bli kul. sen på tisdag så ska jag och mamma åka och handla kläder till mig. igår  fick jag en försenad julklapp haha en digitalkamera. den är jättebra. Tack mamma och pappa!!
just nu är jag barnvakt och skulle ha gått på träningen men eftersom att jag har sträkt nacken så skulle jag bara ha kollatpå men nu måste jag stanna hemme =(.
ha det bra alihop!
kram julia

^~*12 mars min födelsedag*~^


HEJ!
Idag fyllde jag 14 år. det var jättekul. när jag kom till skolan fick jag en klocka och ett glas av feli och en parfym av jessica. tack! sen när jag kom hem så fick jag pengar och en mobil!!! jag har inte fått mobilen än för att den har inte kommit in men vi har betalat den.
Tack allihop för en bra födelsedag och tavk farmor och farfar!!jag älskar er.
ha det bra
kram julia 

*fredag*

den här bilden tycker jag är söt!
Hej!
Idag i skolan så slutade vi efter idrotten. men när jag kom hem så fanns det ingen nyckel så att jag satt i boden i 2 timmar innana mamma kom hem. som tur va så har pappa instalerat en konstig grej så att det är varmt och skönt i boden. där inne så lyssnade jag på lisen med beyonce som gick på radion.
ha det bra!
kram julia


städa städa!

hej!
nu har jag städat mitt rum och hjälpt mamma med maten och allt. nu kan dom komma.
ni undrar kanske vem som kommer?? det är kungen och drottingen haahah ne det är mammas tjtjkompisar!
idag i skolan så skojretade hellman och feli migg haha. då gick jag till erka och jennie och då undrade jennie vad jag skulle göra i helgen. då sa jag att jag skulle inte göra nåt spessielt och då undrade hon om jag ville följamed henne och ragga killar. då sa jag nej och då sa erik att om jag skulle det så skulle jag behöva mycket puder haha. det va inte kul =P. men det va kul ända =). erik är altbra rolig =P.
ha det bra och lev livet haha!
kram julia

~*TORSDAG*~

HEJ!
nu är kl 07.15 och jag har presis ätit frukost. mackor med mjölk. idag har vi igentligen sovmorgon till kl 09.00 men anna våran svenskalärare har ändrat på det så att vi har sovmorgon på onsdagar istället till kl 09.55. det tycker jag är sjönt. idag har vi först svenska och sen arbetspass, matte och engelska  och mat. sen har vi so och tyska. jag gillar inte torsdagar men det kan ju alltid bli lite kul. nu ska jag ringa alex och sen ska vi gå till skolan.
ha det bra!
kram julia