18/5-07

image48

image49

hej!
i onsdags så hade vi uppvisning med våran marylin monroe dans. vi had ett jätteproblem med håret först me det löste sig. sen gick vi och köpte godis på videomix. jag hade presis blivit sminkad och håret va klart så att det va lite pinsamt att gå där. han i disken glodde väldigt mycket haha. sen när vi visade upp dansen så gjorde vi typ samma fel som å genrepet. alla kollada på dom andra och så fort en gjorde fel så gjorde alla fel så att vi gjorde en fyra för snadt och det sabbade allt. så att nästa gång så ska alla bara tänka på sitt.
igår va det en väldigt  lång och tråkig dag. jag va bara trött. men på kvällen så spelade vi kort hela familjen och åt jättegod pizza som jag hade gjort. jag blev lite stolt för att den blev väldigt god.
idag har jag och alicia varit barnvakter sen kl 10 på morgon till 16.00. det va riktigt jobbigt. det gick väldigt bra ända tills amilia slog i huvudet i staketet ute. men då kom mamma och pappa hem så att allt ordnade sig. just nu laddar jag hem step upp. jag laddade ner shes the man också men när den nästan va klar så råkade jag kryssa ner den =(. jag blev arg på mig själv då haha.
aja ha det bra allihop! (det känns som att det är lördag men det är fredag haha)
kram julia
p.s feli och jessica lycka till med aliansmatchen på söndag. älskar er =).

den 15 maj

image34
hej!
igår på fotbollsträningen så spöregnade det. men felicia och elin övade glidtacklingar då så att det gjorde inget. haha det va jätte kul och dom såg väldigt roliga ut när dom gled på gräset. sen gick det väldigt bra också med skotten och så. men efter ett tag så fick jag jävligt ont i knät =(. sen idag på idrotten så spelade jag också fotboll. det va riktigt kul det med. ända till knät gjorde riktigt jä*ela ont. det känndes som att jag behövde knäcka det men det gick inte så att jag har fortfarande ont =(. 
sen har jag varit barnvakt. fast först var jag med mamma på borgen (ett dagis). vi fixade till lite saker och sen blev jag barnvakt. sen när pappa kom hem så stack jag direkt till mickes match. jag höll inte räkningen riktigt men jag tror att det blev 5-4 till mickes lag. på vägen hem så gick jag med feli och jessica. sen komm ida med sin helt sjukt söta lillasyster tova. den va såååå himmla söt. jag blev riktigt avundsjuk. jag vill också ha en till lillasyster. jag hade väldogt kul på matchen. jessica och feli var där, jessica va lite flumm. jag älskar mina vänner och hoppas att vi alltid kan vara vänner.haah sen när jag cycklade på cyckelbanan på väg till stationen så gick Emelie och hennes kompis (inte emelie i min klass) där på gången och när jag var typ 2 meter ifrån dom så kollade dom på mig och blev jätterädda och skrek till som bara den. hahah det va jätte kul. det var inte meningen att skrämma dom men dom blev väldigt rädda haha.
älskar er1
ha det bra
puss och kram julia

matchen blev en ledsam seger

image47
hej!
just nu är jag väldigt nere. vi vann matchen och jag hade inte jätte ont i knäna så att jag borde vara väldigt glad, men hallberg blev skadad 2 minuter innan hela matchen va slut. hon har ju haft problem med knäna innan men nu trampade hon fel så att det gick ur led (tror jag). hon grät och hade jätteont och jag klarade inte av att kolla på henne för att det såg ut att göra väldigt ont och hon riktigt grät och jag har aldrig hört varken henne eller nån annan gråta så mycket. hallberg gråter inte om det inte gör riktigt jävla ont så att det där kan inte ha varit skönt. hon fick åka ambulans för att hon kunde inte röra på benet och det var aldeles blått och svullet från knåt och fram till tårna. fy fan vad jag tyckte synd om henne. jag hoppas att hon snart blir bra igen så att vi kan spela fotboll tillsamans igen.  aja vi vann ju med 3-2 men ändå. jag älskar dig hallberg och jag hoppas att du snart blir helt frisk igen.
ha det bra alihopa!
puss och kram julia


sist dan i skolan för veckan!!!

jocke och sivdaniel och ankisl?kten
hej!
jag saknar mina kusiner så mycket! jag har ju lite släckt här i fritsla med men dom träffar jag så ofta och kan gå till när jag vill så att det är ju bra. men dom i östersund och partille är inte bara att åka till. man måste ju bestämma var man ska bo och allt också. men förhoppnings vis så åker jag och linnea upp till östersund tillsamans =). det skulle vara väldigt kul. just nu bränner jag skivor men det cpar lite så att det kommer nog ta tid. imon är det match mot köttkulla haha. jag diggar det namnet det låter så stört. jag ska äntligen få vara med och spela fotboll. det sk riktigt jäv*a kul. jag har ingen kondis kvar så att det kommer bli riktigt jobbigt men det är det värt haha.
igår på genrepet så gick det åt hällskotta. först belv det fel låt och sen fick alla järnsläpp. men det va kul ändå.
jag älskar er jessica och feli och hellmet. ni regerar.
ha det bra allihop!!!
puss och kram julia

jag är så glad!

hej!image45
så här glad är jag! igår va jag hos doktor thomas och han va jätte rolig och snäll. han såg ut som en bäver haha. jag fick stå på nån konstig glas pall och då såg han att jag hade fel på fötterna för att jag hade bara ett vitt sträck vid tårna och på hälen. man ska ha på utsidan också. sen fick jag springa på ett löpband. och då spelade han in när jag sprang så att jag fick se hur jag sprang. och då såg man att mina knän gick i cirklar och när dom belv trötta så snuddade dom vid varann så att därför har jag haft ont i mona knän.
nu ska vi byta samtalsämmne. igår hade vi tracking. vi gick ca 9 km och det va väldigt jobbigt. sen när vi äntligen kom fram till en sjö där vi skulle fika så hade vi kottkrig och killarna vattenkrig. och då fick emil en plastflaska i ögat (nästan). så att han blev yr och illamående. men jag tror att han mår bättre nu. idag had vi ridning. det va jätte jätteroligt. vi travade och galoperade. det rick väldigt fort.det va första gången jag red utan att nån höll i hästen. imon ska vi laga mat vid furusjön. det kanske blir årets första dopp också1 man vet ju aldrig haha.
nu ska jag snart på dommarutbildning. och feli du betyder allt för mig. utan dig skulla jag vara som ett kärlekspar utan kärlek el ja du fattar utan dig är livet meningslöst.
älskar er allihop jag känner!
ha det gött!
pussar och kramar julia