13/1- 08

image63

hej!
jag har varit sjuk i 4 dagar nu. jag har haft 39 grader, huvudvärk och inte haft nån kontroll. jag har inte vetat vad jag har hållt i el nånting.
 när man är sjuk så brukar man ha väldigt tråkigt och när jag har tråkigt så börjar jag tänka på min språkresa till malta. jag längtar så jävla mycket!!! jag vill åka nu, jag vill inte vänta mer. jag va nyss inne på bdb och då såg jag en tjej som hade ett album med bilder från sin språkresa från malta och det gjorde att jag längtar ännu mer!. så jusst nu längtar jag efter den 12 junie 2008. då åker jag från sverige till malta =D.

hoppas att ni är friska och har det kul!
kram julia

KÄRLEK OCH LYCKA

image62
KÄRLEK/ LYCKA!

igentligen hör lycka och kärlek ihop. utan kärlek ingen lycka och utan lycka ingen kärlek.
när jag va liten tyckte jag att jag va olycklig bara för att jag inte fick det jag vill för att vi inte är miljonärer men nu har jag verkligen fattat att lycka är inte pengar. dom flesta familjerna som är lyckliga är för det messta dom som har eget företag el är en känd skådis el sångare. men en fru, man och ett barn som lever i en jättefin herrgård med hur mycket pengar som helst men dom träffas bara ca 10 minuter på kvällen bara för att föräldrarna jobbar så sent, hur lycklig tror du att den familjen är? dom kanske åker på en lyxsig utomlandssemester varje år men det är det enda dom gör ihop. men en familj som har ganska mycket pengar + mat, tak över huvet och en glad familj som har det bra tillsamman och dom älskar varann. det kallar jag en lycklig familj för dom träffas varje dag och snackar om hur dagen har varit el spelar ett spel el bara sitter framför teven och kollar på nån film och på helgerna gör dom nåt tillsamman.

har du nån gång sagt till din mamma att du hatar henne bara för att du inte tycker om ditt liv? det har jag men om man gämför sitt liv och en kändis liv så är du mycket lyckligare men kändisen är rikare. men vad skulle du välja? EX.1: du hur många miljoner om helst, en man som du alldrig träffar och en dotter som är med vänner hela tiden och alltid är tycken. du och din man är inte alls kära och ni lever bara på pengar och ingen lycka/ kärlek.
EX.2: du har inte alls mycket pengar, du har vänner som älskar dig, familj som älskar dig och ni har det hur kul som hellst tillsamman. du och din man är lyckligt giffta och ni har en son som ni älskar och ni kommer vara giffta resten av livet.
för mig är ex.2 helt klart det jag skulle välja för jag är hällre lycklig med min mann resten av livet än att vara jätte rik och kasnke skiljmässa om 1 år. men du kanske väljer det första.

har du tänkt på att jusst NU, NU och NU dog en människa på grund av att hennes man slog ihjäl henne bara för att han va full, eller att en 10-åring dog av svällt eller att en människa körde full på en väg och körde över en annan människa? har du aldrig tänkt på hur bra du har det jämfört med alla dom? om du inte har det så är det dags för det nån gång. jag får ibland skuldkänslor bara för att jag klagar på mitt liv och samtidigt som jag kanske skriker åt min mamma så dör en kvinna i sitt eget hemm.
jag har börjat tänka på sånt och när jag tänker på det funderar jag på att bli en advokat som hjälper kvinnor som blir misshandlade av sina männ, för sanningen är ett det är flest kvinnor som blir misshandlade av sina männ än att en kvinna misshandlar sin man. jag påstår verkligen inte att alla killar är sånna men många är det.
om jag skulle få hjälpa människor och jobba med människor då skulle jag vara lycklig för då vet man att man har gjort nåt bra! du kanske till och med har räddat en människas liv.
jag tycker att det viktigaste i livet är KÄRLEK!

TACK! hoppas att jag inte slösade på din tid hehe. om ni inte har sett filmen ENOUGH så borde ni det. det va den filmen som fick min hjärna att fundera på mitt liv, hur bra jag har det. den handlar nämligen om en kvinna som blir slagen av sinn man och det ända sättet att få slut på det är att döda honnom. den kasnke inte låter så bra men den är väldigt bra tycker jag och jennifer lope är med!

komentera gärna!