~*ONSDAG*~

jag i liftenhär är jag på väg upp i en lift i åre!



hej!
idag har det varit en bra dag. fast ändå tråkig men vi gick så kort i skolan idag så att han typ inte tänka på det. när jag kom hem frågade mamma hur jag ville göra med min födelsedag, om jag ville åka till göteborg el lager 175. jag sa att jag inte visst men att jag ville åka med bara henne =). sen åt jag och läste no läxan och alla andra läxor. nu ska jag snart läsa på engelskan lite mer och sen kolla på lost haha. det ska bli väldigt kul med sunne på måndag jag längtar jättemycket. men det blir inte kul att åke ankarlift haah.
ha det gott
kram julia

~**~ MÅNDAG/ TISDAG~**~

HEJ!                                      måndag
idag vaknade jag och va riktigt trött. men sennär jag träffade alla kompisar igen så blev jag pigg =).
det har vait en jätterolig dag, jag har inte skrattat så här mycket på länge.
när jag feli och hellman hade matte satt vi i pigelinen så kallade dom mig för stikan haha det va skit kul.
sen ringde hellman sami/cesar haha och det va ännu roligare för att då börgade hellman prata som dom gör i dalarna hahaahahahah. sen när vi hade LQ så hade vi en tävling, killarna mot tjejerna. vi skulle göra en stor snögubbe en snygg/fin och så många vi kunde. vi vann i så många man kann och killarna i  störst och sen blev det oavgjort på snyggast/finast.
det har varit en bra dag





HEJ!                                       tisdag
idag så skulle vi ha varot ute och åkt pulka på idrotten men i morses när jag kom till skolan sa feli att vi skulle va inne. så att på lunchen fick jag sticka hem och hemta kläder. vi hade en ny "praoelev" på idrotten han heter ludvig (tror jag) och alla säger att han är jätteful men jag tycker inte att han va snygg eller ful hahah el mer ful en snygg. på vägen hem så hade feli,joel och erik snöbollskrig och när feli skulle springa så trillade hon det såg väldigt roligt ut. hon följdemed mig hem och lånade skor sen travade hon hem mot sitt hem.  nu sitter jag och äter macka och dricker mjölk. och mamma har precis kommit hem hoppas att hon har handlat för mjölken är slut.
ha det bra
kram julia

jag och min syster

jag och min systerjag och min syster.



hej!
i fradags hade vi jättekul. när vi åt mat (maten var supergod) så hällde jessica i peppar i coolan och det luktade bajamaja haha.
sen när vi kom ut så pekade julia hallberg på en kille som stodi en kiosk  och hon tyckte att han va snygg. jag fyckte att han var ful haha. jag började asgarva åt det och sen fick jag ont i magen haha.

igår så spelade killarna match, dom förlorade med 3-2  =(. sen när jag komm hem så softade jag ; -).
idag så spelade vi markmästerskap. det va jättekul. jag fick världens träff på bollen men den kom en liten bit över ribban =(. men det va jättekul ändå. men vi åkteut bara för att svenljuga hade gjort mer mål =(.

i fradags så fyllde linnea min kusin 13 år GRATTIS LINNEA! kram på dig!

ha det bra allihop!
kram jullan

*~*ÅRE*~*

årehär är jag, min syster, min mamma, min lillebror och min kusin  på väg till vm i åre. sen kom min andra kusin jens och hans kompis också.



idag ska jag och felicia ut och träna i snön =). det ska bli kul. imon ska vi på bio.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!