torsdag


image44jag är väldigt sugen på att äta jordbubbar med mjölk och socker haha 1 det är riktigt gott.

hej!
idag har jag haft kul hela dan. och det har varit helt underbart väder ute. jag älskar sommaren =).
imorgon är det kulla och feli ska med =). vi försökte få med hallberg och jag tror att vi lyckades! det hoppas jag i alla fall. snart ska jag äta och sen ska jag gå och kolla på mitt lags träning och sen ska jag och dom från laget kolla på a-lagsmatchen. igår fick mamma äntligen tag på knädoktorn! jag ska dit på onsdag kl 15.00.
nu ska jag äta!
ha det bra allihop!
puss och kram julia.

matchen =)

image43

Hej!
igår va jag med feli,maike, alex, hellman och jessica. först så övade vi på våran dans och sen gick maike och alex hem. sen åt vi och sen stack vi till matchen. det va mickes lag som spelade ( P14 ). dom spelade mot västra mark. när vi kollade så skrattade vi jättemycket. inte åt deras spel men allt annat. fast vi skrattade åt västra marks spelare haahha. och erik som filmar haahha. vi hade skit roligt och det va varmt också fast inte efter 7 tiden . igår skulle mamma ringa igen till den där doktorn. men han svarar aldrig. så nu är jag arg. hon lovade att ringa  idag och om han inte svarar nu så tänker jag byta doktor. aja nog talat om den skiten ärnst ( hahaha kommer du ihåg feli haha ).
idag ska vi dansa efter skolan. jag har med mig sterion, fjärrisen, en sladd  och fels prylar som hon glömde igår. vi ska öva uppe i viljans park. jag måste ringa hellmutt och påminna henne om bandet.
ha det bra allihop och njut av värmen som äntligen har kommit tillbaka =)!
kram och puss julia

lördag

image42

Hej!
igår snackade jag med min kusin i 1 timma och 30 minuter. det va jättekul! vi snackade om i sommar för att då ska jag åka upp till östersund själv. och då kom jag på att linnea kan följa med. men hon ska på ridläger och en massa annat så att jag vet inte riktigt hur det blir =(. men problemet är att jag vet inte vart vi eller jag ska bo haha. men det ordnar väll sig hoppas jag. idag när jag vaknade kl 10.10 så började jag läsa min bok KAXIGA KATJA. den är skitbra. den handlar om en tjej som heter katja och hennes bästa kompis flyttar och då blir hon ensamm. sen träffar hon en kille som heter jonathan karlsson ( JK ). sen blir dom bästa kompisar och det händer en massa saker mellan dom och sen slutar den lyckligt. den är skit bra. innan har jag bara läst dekare och kitty men den här slår allt. den va skit bra jag älskar den. man blir riktigt avundsjuk. fast jag har ju det jättebra med mina kära kompisar. jag älskar dom jättemycket men jag skulle gärna ha en kille som bästa kompis också haha. eleer en pojkvänn skulle inte heller vara fel haha =).
ha det bra allihop!
kram och puss julia


torsdag

hej!
idag så va jag med feli och hellman ett tag. vi bestämde oss för  what its like to be med britney spears.
om ni inte fattar vad jag menar så menar jag att vi ska ha den låten att dansa till den 1 maj. det står i mark bladet att vi ska dansa då , HJÄLP! det ska bli kul och så men lite nervöst haha.
igår va jag med feli, hallber och hellman, vi va hos hellmen. hahaha det va skit kul. vi satt och fikade och då såg vi pelikanen och prasten haha. då fick hallberg nån slags tanke och hon verkade väldigt kär i han hahaha. och jag och feli tyckte att han va jätteful ovh hallberg och hellmen tyckte att han va ur läcker haha. sen så öppnade vi fönstret och då fick hallberg sin skrattatack . hon har sånt himmla skönt slratt. hon är helt underbar haha. sen ringde vi andre hellmans kille haha. hallbarg snackade med han och alla andra satt och gapskrattade. sen kom markus in i mobilen haha. då tyckte hallberg att han hade jätte sexig röst haha. om man tar alla dom sakerna och lägger ihop så kan man inte beskriva hur kul vi hade. vi skrattade hela tiden och jag hade ont i magen och ryggen nästan hela tiden för att jag skrattade hela tiden .
tack för igår alla som va med =). nu ska jag öva på tyskan =(.
ha det bra. och desto mer du skrattar desto längre lever du haha.
kram och puss julia

*fest*

image40


Hej!

igår hade vi kalas för mamma och olle. mamma hyllade vi för att hon har fyllt 40 och olle föe att han blir snart 10.

vi hade festen hos moster. mina kusiner från partille kom också men inte kajsa. vi hade tipspromenad och sen pratade vi och skratade vi och åt. till efterrätt så hade moster gjort en prinsesstårta med ett jättefint fotto med mamma på i mitten. el det va inte moster osm hade gjort den men ändå. och kortet va gjort i marsipan och bakpulver och det såg ut som ett äkta fotto, det va jätte fint. sen när vi kom hem va kl 00.15 och då gick jag till min säng och läste ut min bok. jag läste ända fram till 01.10, jag kunde inte släppa boken haha. idag gick jag upp kl 9 och jag va väldigt trött men sen piggnade jag till nät jag gick ut. vi håller på att sätta upp en stor gunga i skogen men det går inte så bra för att det är dett stort träd ivägen och trödet vill inte bort. så att vi har hållt på hela dan haha. just nu lyssnar jag på en underbar tjtj som heter mimmi. hon har en syster som heter molly och hon va med i yunior vichen songcontest eller vad det nu heter och hon vann. och mimmi hon han verkligen sjunga. hon har rättså hen härlig röst helt underbart att lyssna på. hon va med i fredas på taland 2007. nu ska jag ringa alex och kolla om vi ska ha förlje till dansen om det är nån. sen ska jag ut igen.
ha det bra allihop och njut av värmen  ; -)
kram och puss julia


^fredag^

Hej!
Igår fyllde mamma 40 år! GRATTIS MAMMA!! vi hade en jätterolig dag. först gjorde vi mackor att ta med oss till navet men vi blev hungriga innan vi hann åka så att vi satte oss uppe i våran skog i värmen. där satt vi och åt pizza och mackor och drack cider. sen åkte vi till navet. det va lite kul i början men sen blev det jättetråkigt tycker jag men dom andra hade kul! sen åkt vi till resturang peking. där beställde vi kina mat. han som vi beställde av va lite snygg och han va typ 17 år. sen åkte vi hem och åt all mat. den va helt underbar, det va det godaste på länge. sen gick alla ut och spelade fotboll och bedminton. men självklart fick jag ont i knäna men det sket jag i haha. och jag måste bli bra igen för att jag har INGEN kondis kvar. jag orkade nästan inte springa i 5 min. men men jag ska ju börja cyckla så jag hoppas att jag får bättre kondis genom det. nu har jag städat husety och mitt rum som såg ut som ett kaos men nu är det fint. mamma och amilia är och handlar till imon när vi ska ha 40- års kals för mamma och 10- års kalas för olle. kajsa och dom kommer också imon. det ska bli kul. så alla som läser det här ni borde njuta av vädret hahaha. det ska jag göra nu. så ha det bra allihop!
kram julia
p.s. om ni har kommit på nån låt el dans kan ni väll komentera snälla!


^tisdag^

image38här är alla barnen i yours mine and ouers.

image39här är kapten och hans fru och nästan alla barn.

Hej!
 I förr går kollade min familj och jag på en film som heter yours mine and ouers. den handlar om en kille som jobbar som kapten och en tjej som  är en mode tant. tjejen har 10 ungar och en man som dog för nåra år sen och killen har 8 baran och en fru som nyss dog. dom träffas på en klassträff och pratar med varann och nu säger jag inte mer haha. ett tips SE DEN! den är jätterolig. när vi kollade på den så kom jennie och jessica förbi med 2 killar. dom undrade om dom fick komma in. jag sa nej för att vi hade "familje mys". förlåt jessi och jennie och ni killar att jag inte släppte in er. jag ångrar mig. sen igår spleade vi match mot borås. jag hann bara värma upp inan mina knän började cpa. men vi förlorade med 3-1. maike gjorde ett mål men det dömdes bort som offsidemål =(. sen gjorde jessia ett mål !!! jippie. jag blev jätte glad men jag vet ite riktigt varför haha. men jag antar att det va för att vi fick in ett mål i alla fall. just nu skiner solen så att jag ska snart ut och spela bedminton =).
ha det bra allihop!
kram och puss julia

*~*Anandag Påsk*~*

image37bilden är ur en film som heter DAGBOKEN.
Hej!
igår hade vi kalas för emil och mormor samtidigt som vi firade påskafton. sen när vi kom hem i gen så kollade jag på en film som heter dagboken. den va jättebra tycker jag. den va väldigt romantisk. den va lite sorjlig men ändå inte. sen efter den så va det en svensk rysare. när jag skulle lägga i lite ved i kaminen så fick jag en äklig känsla så att jag sprang och satte mig i mammas knä haha då började vi skratta. filmen va inte så äklig men jag blev skraj på nåt sätt ändå. men jag är ju inte den som går ut i skogen kl 1 på natten och njuter av det haha. aja den va bra fast knäpp.
just nu vet tänker jag på dansen som ska visas upp den 1 maj. jag har tre låtar som förslag.
1. amanda men jimmy jansson (den är inte så bra men den går att dansa till)
2. cara mia med måns zelmerlöv (den är bra att dansa till)
3. together med high school musical ( den är bra att dansa till men man tänker bara på hur dom i filmen dansar typ)
det va dom jag kan komma på. nu får ni ge era synpunkter tack!
ha det bra!
kram julia

^*Långfredag*^

image36mandy moore och shane west.
HEJ!
just nu lyssnar jag på en låt som heter only hope. det är mandy moore som sjunger på en seen tillsammans med shane west. den är jätte fin tycker jag. den är tagen ur en film som heter A WALK TO REMEMBER. den handlar om dom två och sen blir hon sjuk och hennes pappa och shane west blir förkrossade. dom får reda på att hon kommer att dö och då gör shane west en stjärnkikare åt henne som hon alltid har velat ha. hon kommer hem och han visar henne den och dom njuter av kvällen tillsammans. haha jag kommer ihåg att jag såg denhär filmen i en lägenhet i Nykroppa (roligt namn va haha) på väg upp till östersund förra sommaren. jag såg tyverr inte hela filmen men jag komer ihåg att jag grät floder. den var jättesorjlig men väldigt väldigt bra tycker jag.
just nu sitter jag här och försöker bli frisk från min hals. det har blivit bättre men det är inte helt borta =(. jag ska vara frisk imon så att jag har käkat 3 vitlökar haah. jag försöker komma på vad hon som sjunger i dont wonna be loved by you heter men jag tror att hon heter mandy moore men om man söker på det så kommer bara hon på bilden upp och det är inte hon. aja om ni vet vad hon heter så skriv gärna det tack!
jag saknar er så mycket feli och jessica hellmen och alla. jag har ju inte kunnat önska glad påsk eftersom jag blev sjuk. så nu skriver jag det GLAD PÅSK PÅ ER! HA DET BRA I PÅSK NU!
det känns lite konstigt att vara här hemme öer påsk för att vi har alltid firat påsk i östersund. men det blir väll en rolig påsk endå.
ha det bra alllihop och njut av värmen och påsken nu!
puss och kram julia

^*tisdag*^


Hej!
idag fyller min bror 7 år! GRATTIS EMIL! Jag feli och helmutt har varit på stan. vi köpte en klänning till julia hallberg så att jag hoppas att hon ville ha den. jag har presis kommit hem från stan och har slängt i mig äklig knutson som emil hade beställt. vi ska snart äta tårta. jag har jätteont i halsen och har haft det sen i fredags så att jag vet inte vad det kan vara men mamma säger att det är för att jag börjar bli sjuk och behöver sova mera. jag packade jympasaker i mosses men vet inte varför för att jag har ju ont i hallsen och så så att erik fick låna mina strumpor för att han hade glömt själv haha.
jag vill att jocke ska gå in på msn så att vi kan snacka om i sommar. han har sagt att jag får bo hos han men han har flyttat och jag vet inte om jag ska bo hos sivan el jocke. helst hos jocke men man vet ju aldrig hur det blir och han jobbar ju och så så att jag vet inte vad jag ska göra då. men jag får väll skaffa mig lite fantasi haha.
snart är det 1 maj och då ska vi visa upp en dans så att vi måste komma på en dans och hitta en bra låt att dansa till. om nån läser det här och har en bra låt som man kan dansa till kan väll skriva det på komentera så skulle jag vara tacksamm. ha det bra allihop och komentera gärna!
kram julia